Img

Mirësevini në faqen zyrtare të studios gjeodezike dhe topografike Geo-Bruna. Studio topografike Geo-Bruna është themeluar në vitin 2011 nga Inxhiniere Gjeodete Znj. Brunilda Laze (Kullolli).
Geo-Bruna vë në dispozicion shërbimet dhe eksperiencën e saj në të gjithë territorin e Shqipërisë.
Ne garantojmë kryerjen e punës me cilësi, në kohë të shkurtër dhe me kosto konkurruese në tregun shqiptar.
Kontaktonani në numrin e telefonit +355 (0) 686012056 ose në adresën e e-mail brunalaze@yahoo.it